Elämykset

GoGo Rally Team järjestää erilaisia elämyksiä rallin parissa, tarjoten vauhdin huumaa kenelle tahansa rohkealle. Ralliauton kyytiin pääsee oikealla kylätiellä, jota on ajettu usean rallikilpailun erikoiskokeena, aikanaan myös Jyväskylä Suurajoissa. Kyyditys on pituudeltaan yli 6 km, siis pidempi kuin lähes poikkeuksetta missään muualla.Lisäksi vieraamme pääsevät kokeilemaan omia ajotaitojaan sekä videopelisimulaattorissa, että radio-ohjattavilla ralliautoilla. Simulaattori sytyttää porukan kuin porukan ajamaan toisiaan vastaan ja todentuntuisessa pelissä todelliset ajotaidot nousevat esiin. Nitropolttoaineesta voimansa saavat rc-ralliautot vastaavat ominaisuuksiltaan oikeita autoja 1:9 mittakaavassa, ainoastaan suorituskyky on rajumpi. Jopa 70 km/h kulkevat autot ovat useimmille uusi kokemus, joka jää mieleen. Näillä saadaan myös kisa aikaan, jossa esimerkiksi polttari- tai työporukka saa puhuttavaa myös tulevaisuuteen.Vauhtipäivän elementeistä voidaan muokata sopiva paketti, sisältäen yhden tai useampia ohjelmanumeroita. Catering onnistuu samassa yhteydessä, sisältäen joko ruokailun tai vain kahvin ohjelman lomassa. Yhteistyökumppaniemme kautta päivään voidaan järjestää lähialueella muuta elämysohjemaa kuten värikuulasotaa, sumopukupainia tai vaikka pomppulinnan. Myös majoitus ja saunominen onnistuu.Vauhtielämykset järjestetään Honkolassa, Urjalassa, mutta ohjelma voidaan tuoda myös muualle. Varauksena on ainoastaan kyyditykselle sopiva, suljettava tie. Rallisimulaattoria on pyöritetty muun muassa firmojen omissa asiakastilaisuuksissa yksittäisenä ohjelmanumerona.

Perushinta rallikyyditykselle on 150 e/ensimmäinen henkilö, seuraavat 80 e/hlö. Muut ohjelmanumerot sovitaan osallistujamäärän ja kokonaispaketin mukaan. Kysy rohkeasti tarjousta.

GoGo Rally Team Oy on alv-velvollinen yritys ja kirjoitamme palveluista verovähennyskelpoisen laskun/kuitin.Webdesign by Oinasneva